18 sep 2012

In onze winkel kunt u terrecht voor het bekijken van een aantal displays en voorbeelden van door ons geleverd materieel zoals; aanrechtbladen, laminaatvloeren, binnen- en buitendeuren, schuifwandsystemen, parketvloeren, plintwerk, radiatorombouwen, diversen klein materieel, etc.

Wij kunnen u adviseren, voorbeelden laten zien en zonodig een vrijblijvende offerte op maat maken om uw project met kwaliteit af te ronden.

Ons bedrijf beschikt over een timmerwerkplaats waar alle soorten en maten platen , plinten en houtsoorten op maat gemaakt kunnen worden. Vele houtsoorten zijn op voorraad en kunnen zo uit de stelling gehaald worden.

In deze werkplaats worden alle werkzaamheden uitgevoerd zoals het maken van ramen, deuren, kozijnen, profiellatten, etc. Alle door ons afgeleverde kozijnen, ramen en deuren worden voorzien van veiligheids hang-en sluitwerk. Alles kan naar wens uitgevoerd worden.

Een eigen timmerwerkplaats maakt dat we als flexibel bedrijf u met korte levertijden en extra service van dienst kunnen zijn en toch kwaliteit kunnen blijven garanderen!

[begin]
Reageer!